Cercar
Informació
Rutabike Associació
Tracks GPS
Mapa
Esquema geogràfic
Rutes i travesses
Utilització
Advertiments
Les teves rutes
Postals
Registrar-se
Rutabike Asociació

Rutabike és una associació sense ànim de lucre creada per impulsar i fomentar el cicloturisme i la mobilitat sostenible, recuperant vies de comunicació lliures de trànsit motoritzat com activitat lúdica i, en cap cas, competitiva.

més
Tracks GPS

Per cadescuna de les rutes i travesses us oferim el track GPS en diferents formats per facilitar-vos el viatge. Per descarregar els tracks cal subscriures.

més
Visor de mapa

Tots els tracks de rutabike. com es poden visualitzar en diferents plataformes digitals. Creiem que son suficients per descobrir el viatge que us proposem. Com que també disposeu del track pe visutalitzar amb Google earth podeu gaudir d’un viatge virtual en 3D.

més
Esquema geogràfic

La informació està organitzada en tres nivells: països, regions i zones. En el cas de Catalunya, obviem les províncies i utilitzem com a tercer nivell les comarques, que són demarcacions geogràfiques d’ús molt estès.

més
Rutes i travesses

Les rutes són excursions pensades per fer en un dia, circulars, és a dir, que surten i tornen al mateix lloc. Per a cadascuna hi ha un nom, que acostuma a ser el dels pobles o llocs dels quals se surt, el nom genèric del territori que travessa (la plana de Vic, La serra de Busa, el Parc natural Cadí-Moixeró), un recorregut o llistat dels llocs pels que passa, els centres d’interès que es poden visitar i un text descriptiu de l’itinerari. La cerca està basada en els primers quatre elements. Això permet localitzar totes les rutes que passen per algun lloc determinat, encara que no sigui un poble.

més
Utilització

Un cop seleccionada la ruta o travessa que voleu fer, imprimiu l’itinerari.

més
Advertiments

Respecteu la natura i les propietats.

més
Tus rutas

Ens interessa ampliar la pàgina amb rutes de tot el món i especialment ampliar l'oferta actual de rutes i travesses per btt de Catalunya.

més
Les postals promocionals

Les postals i samarretes de Rutabike. Moltes gràcies als amics que hi han posat el seu enginy.

més
Registrar-se

Per tenir total accés a Rutabike.com i poder descarregar els tracks, cal registrar-se.

més