Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Reciclatge de bicicletes de segona ma

Des de Rutabike vàrem endegar una campanya adreçada a socis i amics per recollir aquelles bicicletes que tothom guarda a casa però ja no fa servir per donar-li una segona vida.

més
Sortida Cultural. Sant Sebastià 1714més
Álvaro Castagnet. Pintant el pols de la ciutat

Escenes quotidianes de paisatges urbans transformats en art. Álvaro Castagnet aconsegueix amb les seves aquarel·les plasmar l'esperit de la urbs on no falten les bicicletes

més
Inoculation. Ai Weiwei

A l'entrada de la fundació PROA es troben les "Bicycle Forever" d'Ai Weiwei, que s'eleven per sobre del cap, generant una interacció d'acer, llum i ombra a la vorera circumdant.

més
Kvaern. Elèctrica i solar

Kvaern és la bicicleta perfecta per a un estil de vida activa. Amb el seu aspecte elegant i combinat amb les noves tecnologies intel·ligents, aquesta nova bicicleta elèctrica que es pot carregar amb una bateria solar serà un dels models a tenir en compte en el futur

més
Gocycle GS: elèctrica, exclusiva i de cost alt

Exclusivitat, disseny i tecnologia. La GS no és per a gent discreta. El telèfon mòbil és gairebé imprescindible per treure-li partit. Alguns dels seus propietaris són Rafa Nadal, Cristiano Ronaldo o Cara Delevingne.

més
Bicicleta modular

Una bicicleta modular minimalista. Doron Manber + Liran Cohen creen una bicicleta de bricolatge amb quatre elements modulars i poden encaixar la resta d'elements al gust de cadascú.

més
Bici plegable de MINI: disseny i funcionalitat.

MINI ha ideat el complement perfecte: la seva bicicleta plegable. La manera més fàcil i flexible de moure’s. És plegable i no pesa però segueix sent molt còmoda i pràctica.

més
Kitesurfbikerambling

Un excel·lent blog estretament lligat a la cultura de la bicicleta on deixar-se caure de tant en tant. Per als amants del grafisme hi ha una magnífica secció que recull diferents pòsters amb el mateix motiu: la bicicleta

més
Ride2Love: un portal per trobar parella ciclista

Kelli Salone, una exciclista professional ha creat un web dedicat per complet a trobar parella "ciclista" per sortir a rodar o compartir la passió per la bicicleta.

més
Biciland estrena nova web

A Biciland son experts en rutes en bici per tot el món. La millor garantia es la seva experiència de més de 15 anys organitzant rutes amb bicicleta, i la solidesa de pertànyer a un grup que opera en el sector del turisme des de fa més de 65 anys.

més
Bike2reality. Descobrir el mon en bicicleta

El projecte d’en Ricard i l’Alba es basa simplement en recórrer món sobre dues rodes, sent totalment autònoms en tots els sentits. Així de senzill!

més
El Ficma. Cine pel mediambient

Del 2 al 10 de novembre el FICMA, un festival amb 24 anys de recorregut, presenta 140 films de temàtica ambiental.

més
A good american. Friedrich Moser

Al final de la Guerra Freda, el matemàtic Bill Binney va rebre l’encàrrec de liderar un equip de l’Agència de Seguretat Nacional (NSA) per crear un revolucionari programa de vigilància.

més
Las leyendas del Tour de Francia. Jan Cleijne

Novel·la gràfica que puja als cims i baixa als inferns del Tour. Una crònica des dels inicis i dels grans moments dela carrera més prestigiosa sense deixar de banda els clarobscurs de la prova.

més
¿Podemos hablar de algo más agradable? de Roz Chast

En aquest còmic, el dibuix, la fotografia i la paraula es barregen per indagar en la biografia de l'autora i, sobretot, fer un bell retrat de la relació que va mantenir amb els pares. Roz Chast dibuixa amb humor, però sense miraments, la decrepitud dels progenitors ancians.

més
Link. Disuassió d'alta tecnologia

Hi ha poques ocasions en la vida en què el New York Times s'acosta a tu per participar en el disseny d'un dels objectes més familiars però mundans, un cadenat per a bicicletes.

més
Arara

A l'hora de pedalar en condicions de baixa lluminositat, tots els accessoris capaços de millorar la visibilitat del ciclista i de la seva bicicleta són benvinguts.

més
Fliz. Alternativa urbana

Les bicicletes clàssiques han seguit una fórmula durant el segle passat: dues rodes, una de les quals està unida als pedals per una cadena, ha continuat sent la disposició bàsica, mentre que els nous materials i tecnologies segueixen evolucionant

més
Félix Guiroa. Pedalar amb vistes

La gran passió del cubà Félix Guirola és pedalar des de gegantines bicicletes construïdes per ell mateix per recórrer els carrers de l'Havana, on ja és un personatge popular que somia amb entrar al llibre "Guinness" pel cicle més elevat del món .

més
El Moianès. Un Museu a l’aire lliure

Ara fa tres anys que el Moianès va ser declarada nova comarca de Catalunya, una reivindicació que els habitants d’aquest petit territori reclamaven des de feia temps. Físicament la comarca presenta una geografia clarament delimitada: un altiplà que cau abruptament cap a la plana de Vic i els límits de les comarques vallesanes i davalla suaument cap a la conca del Llobregat al seu pas pel Bages. Culturalment, hi ha una unànime identitat de pertinença a un mateix territori entre el deu pobles que conformen la comarca. I encara més, el Moianès és un poble que avança vers un model econòmic de creixement sostenible per crear un entorn on viure en harmonia amb la natura.

més
Cap de Creus. L’eterna abraçada del Pirineu y el mar.

És un plaer presentar-vos aquest monogràfic de rutes de BTT entre la terra i el mar pels relleus més orientals de la península ibèrica, el primer lloc per on surt el sol a Catalunya, un istme que s’estén entre el Cap de Creus i el Massís de les Alberes, un espai singular atrapat entre la Plana Empordanesa i el Mediterrani.més
Ultra Clean Marathon

L'Ultra Clean Marathon és un gran repte esportiu i ambiental que es celebrarà del 13 al 19 de maig a Catalunya.

més
XXII Jornadas “El mundo en bicicleta”

Dues voltes al món, una a Europa i dos anys per Àfrica. Aquestes són les històries que ens explicaran aquest any en les XXII Jornades "El món en bicicleta", del Col·lectiu Bici Aventura. A més, en les tres primeres sessions hi haurà també micro-històries, petits projectes i aventures.

més
San Mamet. El sentinella dels Montsecs

Les forces orogèniques que van donar forma a les serralades del Pirineu no es van aturar a la barrera natural o muralla pètria dels Montsecs i van anar més enllà posant un vigilant, tot aixecant la muntanya de Sant Mamet, un excepcional mirador des d’on es controla un extens territori que va des de l’extensa plana lleidatana tancada per les serralades prelitorals als cims del Pirineu i serres prepirinenques interiors.

més
Serra de Milany

Entre les comarques d'Osona, la Garrotxa i el Ripollès s’estén la Serra de Milany que junt amb les serres de Santa Magdalena, Puigsacalm i Bellmunt formen part d’un espai natural protegit d’exhuberant bellessa i gran interès paissagístic.

més
A pie y en bicicleta por el continente negro. Kazimierz Nowak

El polonès Kazimierz Nowak emprèn al 1931 un viatge a través d'Àfrica amb bicicleta. Després de cinc anys i 40.000 quilòmetres, torna carregat de fotos i de notes ... i exhaust.més
La revolución silenciosa. Dani Cabezas

A “La revolución silenciosa”, el periodista madrileny analitza el paper de la bicicleta a través de quatre grans capítols, centrats en aspectes com l'urbanisme, la salut, l'economia o el paper social de les dues rodes

més
Johnny Random. Bespoken

Quan Johnny Random va muntar per primera vegada amb bicicleta li va produir una gran sensació de llibertat i associar els sons que transmitia a aquest sentiment.

més
Schwinntonation

Schwinntonation fa música mitjançant el so que desprenen les bicicletes, els seus components o el seus instruments de bicicleta personalitzats.

més
Bicisalud

Bicisalud és una iniciativa d'un equip multidisciplinari: professionals de la salut, l'educació i l'esport que han format un equip pioner que utilitza la bicicleta com a eina sanitària amb l'objectiu de millorar els hàbits i la qualitat de vida de les persones

més
Mas bicis al tren. Recollida de firmes

Si creus que la bicicleta és una solució de futur i que la intermodalitat és una opció complementària i imprescindible per contribuir a la mobilitat has de signar aquest manifest. Està en joc el nostre futur i, sobretot el dels que ens seguiran.

més
Koos by Bike Tech

Koos Kroon torna a la càrrega. L'home que va portar les Brompton a Espanya, va obrir una llegendària botiga a Barcelona, va popularitzar Brooks o Ortlieb per tot el país i ara, després d'un desgraciat accident, torna a regentar un local al barri de Gràcia.

més
Sin Cadenas. El poder de les dones amb bicicleta

Un projecte que vol fomentar l'ús de la bicicleta entre les dones i que posa en valor la bicicleta com a mitjà transport ensenyant a anar amb bicicleta a persones que volen aprendre, moltes d'elles de col·lectius en risc.

més
Ja has vist el vídeo 'This is America'?.

Pocs vídeos en els darrers temps han aconseguit un impacte similar. La clau, irrompre en un moment en què el debat sobre la discriminació racial està més candent.

més
Els millors vídeos de Mountain Bike del 2016

Passa una bona estona amb els vídeos d'autèntics experts dalt d'una bicicleta. Paüra, risc, humor i sana enveja.

més