Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Reciclatge de bicicletes de segona ma

Des de Rutabike vàrem endegar una campanya adreçada a socis i amics per recollir aquelles bicicletes que tothom guarda a casa però ja no fa servir per donar-li una segona vida.

més
Sortida Cultural. Sant Sebastià 1714més
L'art de la comunicació plàstica

Creada amb escombraries procedent del mar i de l'estómac de les aus, l'obra de Mandy Barker ens obliga a mirar de front el problema dels nostres residus.

més
Escultura amb residus plàstics

STUDIOKCA va recol·lectar cinc tones deixalles de l'Oceà Pacífic, per esculpir una escultural Balena que emergeix d'un canal de Bruges per posar en relleu els problemes dels residus plàstics.

més
AM1: una eléctrica ligerísima

AM1 o Analog Motion, la bicicleta elèctrica de tan sols 13 kg. que canvia pes pel doble de potència de pedalada

més
Alta seguretat en la nova elèctrica de VanMoof.

La companyia holandesa de bicicletes VanMoof ha llançat una bicicleta elèctrica, Electrified S, d'alta seguretat degut al seu sistema antirobatori basat en un sistema GPS que, segons afirma, és impossible de muntar o vendre si és robada.

més
Helyx

La bicicleta Helyx de James Roberts permet dirigir la bicicleta des de la part de darrere.

més
Bici plegable de MINI: disseny i funcionalitat.

MINI ha ideat el complement perfecte: la seva bicicleta plegable. La manera més fàcil i flexible de moure’s. És plegable i no pesa però segueix sent molt còmoda i pràctica.

més
Kitesurfbikerambling

Un excel·lent blog estretament lligat a la cultura de la bicicleta on deixar-se caure de tant en tant. Per als amants del grafisme hi ha una magnífica secció que recull diferents pòsters amb el mateix motiu: la bicicleta

més
Ride2Love: un portal per trobar parella ciclista

Kelli Salone, una exciclista professional ha creat un web dedicat per complet a trobar parella "ciclista" per sortir a rodar o compartir la passió per la bicicleta.

més
Piotr Strzezysz, Naturalesa nòmada

Fa més de vint anys que viatja pel món amb bicicleta i escriu sobre les seves reflexions i impressions.

més
Biciland estrena nova web

A Biciland son experts en rutes en bici per tot el món. La millor garantia es la seva experiència de més de 15 anys organitzant rutes amb bicicleta, i la solidesa de pertànyer a un grup que opera en el sector del turisme des de fa més de 65 anys.

més
El Ficma. Cine pel mediambient

Del 2 al 10 de novembre el FICMA, un festival amb 24 anys de recorregut, presenta 140 films de temàtica ambiental.

més
A good american. Friedrich Moser

Al final de la Guerra Freda, el matemàtic Bill Binney va rebre l’encàrrec de liderar un equip de l’Agència de Seguretat Nacional (NSA) per crear un revolucionari programa de vigilància.

més
Las leyendas del Tour de Francia. Jan Cleijne

Novel·la gràfica que puja als cims i baixa als inferns del Tour. Una crònica des dels inicis i dels grans moments dela carrera més prestigiosa sense deixar de banda els clarobscurs de la prova.

més
¿Podemos hablar de algo más agradable? de Roz Chast

En aquest còmic, el dibuix, la fotografia i la paraula es barregen per indagar en la biografia de l'autora i, sobretot, fer un bell retrat de la relació que va mantenir amb els pares. Roz Chast dibuixa amb humor, però sense miraments, la decrepitud dels progenitors ancians.

més
Freemaster. Llums amb cor

Els llums Freemaster causen sensació per la seva la seva singular forma de cor i el seu preu: només 9,99 euros. I es que la seguretat no està enemistada amb l'originalitat.

més
Brainy Bike Lights. Seguretat urbana

L'empresa Brainy Bike Lights® ha desenvolupat unes llums per a ciclistes que projecten el símbol de la bicicleta; una idea simple, però molt eficaç

més
Robert Marchand. Nou récord amb 102 anys

El francès Robert Marchand, un veritable prodigi físic, supera el seu propi rècord en pedalar gairebé 27 quilòmetres en una hora.

més
Fliz. Alternativa urbana

Les bicicletes clàssiques han seguit una fórmula durant el segle passat: dues rodes, una de les quals està unida als pedals per una cadena, ha continuat sent la disposició bàsica, mentre que els nous materials i tecnologies segueixen evolucionant

més
Noguera Ignota. Els Aspres

Encara que sembli increïble, és possible descobrir territoris nous al nostre país. Descobrir en el sentit d’endinsar-se en espais poc coneguts o totalment desconeguts. Hi ha contrades que figuren als mapes, però pocs en tenen una experiència directa. Als Aspres del Montsec, com en moltes altres zones de pas de Catalunya que només veiem des del vehicle quan la rutina ens porta a alta muntanya, hi has d’anar expressament.

més
El Moianès. Un Museu a l’aire lliure

Ara fa tres anys que el Moianès va ser declarada nova comarca de Catalunya, una reivindicació que els habitants d’aquest petit territori reclamaven des de feia temps. Físicament la comarca presenta una geografia clarament delimitada: un altiplà que cau abruptament cap a la plana de Vic i els límits de les comarques vallesanes i davalla suaument cap a la conca del Llobregat al seu pas pel Bages. Culturalment, hi ha una unànime identitat de pertinença a un mateix territori entre el deu pobles que conformen la comarca. I encara més, el Moianès és un poble que avança vers un model econòmic de creixement sostenible per crear un entorn on viure en harmonia amb la natura.

més
Catalunya Gravel Tour

El gravel és una tendència de moda en el ciclisme. Aquest setembre la Catalunya Gravel Tour by Ridley va ser una gran ocasió per demostrar-ho ... i gaudir-lo.

més
Ultra Clean Marathon

L'Ultra Clean Marathon és un gran repte esportiu i ambiental que es celebrarà del 13 al 19 de maig a Catalunya.

més
San Mamet. El sentinella dels Montsecs

Les forces orogèniques que van donar forma a les serralades del Pirineu no es van aturar a la barrera natural o muralla pètria dels Montsecs i van anar més enllà posant un vigilant, tot aixecant la muntanya de Sant Mamet, un excepcional mirador des d’on es controla un extens territori que va des de l’extensa plana lleidatana tancada per les serralades prelitorals als cims del Pirineu i serres prepirinenques interiors.

més
Serra de Milany

Entre les comarques d'Osona, la Garrotxa i el Ripollès s’estén la Serra de Milany que junt amb les serres de Santa Magdalena, Puigsacalm i Bellmunt formen part d’un espai natural protegit d’exhuberant bellessa i gran interès paissagístic.

més
Bicicletas de carreres. Nick Higgins

Aquesta obra abasta tot el que un amant del ciclisme ha de conèixer: des dels ciclistes llegendaris fins a l'evolució de les bicicletes.més
A pie y en bicicleta por el continente negro. Kazimierz Nowak

El polonès Kazimierz Nowak emprèn al 1931 un viatge a través d'Àfrica amb bicicleta. Després de cinc anys i 40.000 quilòmetres, torna carregat de fotos i de notes ... i exhaust.més
Pedalant endins. Marcel Lázara i Júlia Arrey

Dos anys pel Brasil poden fer néixer un disc. Les bicicletes de Marcel Lázara i Júlia Arrey s'aturen després d'una llarga temporada pedalejant per tal de mostrar el seu debut musical, que arriba en forma de disc.

més
Johnny Random. Bespoken

Quan Johnny Random va muntar per primera vegada amb bicicleta li va produir una gran sensació de llibertat i associar els sons que transmitia a aquest sentiment.

més
Chinese bike share. L'arrogància de la indústria

La inesperada bellesa dels cementiris de bicicletes de la Xina. Fotografies que reflecteixen l'auge i la caiguda de la indústria de les bicicletes xineses compartides.

més
Planeta o Plàstic?

La revista National Geographic acaba de llançar una campanya molt informativa i reveladora anomenada "Planeta o Plàstic?" I és una cosa que tots hauríem de veure i aprendre.

més
Koos by Bike Tech

Koos Kroon torna a la càrrega. L'home que va portar les Brompton a Espanya, va obrir una llegendària botiga a Barcelona, va popularitzar Brooks o Ortlieb per tot el país i ara, després d'un desgraciat accident, torna a regentar un local al barri de Gràcia.

més
Sin Cadenas. El poder de les dones amb bicicleta

Un projecte que vol fomentar l'ús de la bicicleta entre les dones i que posa en valor la bicicleta com a mitjà transport ensenyant a anar amb bicicleta a persones que volen aprendre, moltes d'elles de col·lectius en risc.

més
Ja has vist el vídeo 'This is America'?.

Pocs vídeos en els darrers temps han aconseguit un impacte similar. La clau, irrompre en un moment en què el debat sobre la discriminació racial està més candent.

més
Els millors vídeos de Mountain Bike del 2016

Passa una bona estona amb els vídeos d'autèntics experts dalt d'una bicicleta. Paüra, risc, humor i sana enveja.

més