Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Reciclatge de bicicletes de segona ma

Des de Rutabike vàrem endegar una campanya adreçada a socis i amics per recollir aquelles bicicletes que tothom guarda a casa però ja no fa servir per donar-li una segona vida.

més
Sortida Cultural. Sant Sebastià 1714més
Inoculation. Ai Weiwei

A l'entrada de la fundació PROA es troben les "Bicycle Forever" d'Ai Weiwei, que s'eleven per sobre del cap, generant una interacció d'acer, llum i ombra a la vorera circumdant.

més
Sympathy Collaboration. Art solidari.

Una iniciativa solidària ha portat a 41 artistes valencians a il·lustrar cascos de bici de la firma "Closca" convertint cadascun d'ells en una obra d'art única.

més
Gocycle GS: elèctrica, exclusiva i de cost alt

Exclusivitat, disseny i tecnologia. La GS no és per a gent discreta. El telèfon mòbil és gairebé imprescindible per treure-li partit. Alguns dels seus propietaris són Rafa Nadal, Cristiano Ronaldo o Cara Delevingne.

més
Kvaern. Elèctrica i solar

Kvaern és la bicicleta perfecta per a un estil de vida activa. Amb el seu aspecte elegant i combinat amb les noves tecnologies intel·ligents, aquesta nova bicicleta elèctrica que es pot carregar amb una bateria solar serà un dels models a tenir en compte en el futur

més
Bici plegable de MINI: disseny i funcionalitat.

MINI ha ideat el complement perfecte: la seva bicicleta plegable. La manera més fàcil i flexible de moure’s. És plegable i no pesa però segueix sent molt còmoda i pràctica.

més
Aquesta bici es diu π

El 14 de març es coneix com el dia Pi (3.14) Mentre alguns reconeixen la bellesa infinita del decimal d'un bilió de dígits durant uns segons, altres, com Martijn Koomen i Tades Maksimovas, es posen a treballar dissenyant i construint una bicicleta d'engranatge fix totalment funcional en homenatge a una enigmàtica constant matemàtica.

més
Kitesurfbikerambling

Un excel·lent blog estretament lligat a la cultura de la bicicleta on deixar-se caure de tant en tant. Per als amants del grafisme hi ha una magnífica secció que recull diferents pòsters amb el mateix motiu: la bicicleta

més
Ride2Love: un portal per trobar parella ciclista

Kelli Salone, una exciclista professional ha creat un web dedicat per complet a trobar parella "ciclista" per sortir a rodar o compartir la passió per la bicicleta.

més
Biciland estrena nova web

A Biciland son experts en rutes en bici per tot el món. La millor garantia es la seva experiència de més de 15 anys organitzant rutes amb bicicleta, i la solidesa de pertànyer a un grup que opera en el sector del turisme des de fa més de 65 anys.

més
Bike2reality. Descobrir el mon en bicicleta

El projecte d’en Ricard i l’Alba es basa simplement en recórrer món sobre dues rodes, sent totalment autònoms en tots els sentits. Així de senzill!

més
El Ficma. Cine pel mediambient

Del 2 al 10 de novembre el FICMA, un festival amb 24 anys de recorregut, presenta 140 films de temàtica ambiental.

més
A good american. Friedrich Moser

Al final de la Guerra Freda, el matemàtic Bill Binney va rebre l’encàrrec de liderar un equip de l’Agència de Seguretat Nacional (NSA) per crear un revolucionari programa de vigilància.

més
Las leyendas del Tour de Francia. Jan Cleijne

Novel·la gràfica que puja als cims i baixa als inferns del Tour. Una crònica des dels inicis i dels grans moments dela carrera més prestigiosa sense deixar de banda els clarobscurs de la prova.

més
¿Podemos hablar de algo más agradable? de Roz Chast

En aquest còmic, el dibuix, la fotografia i la paraula es barregen per indagar en la biografia de l'autora i, sobretot, fer un bell retrat de la relació que va mantenir amb els pares. Roz Chast dibuixa amb humor, però sense miraments, la decrepitud dels progenitors ancians.

més
Link. Disuassió d'alta tecnologia

Hi ha poques ocasions en la vida en què el New York Times s'acosta a tu per participar en el disseny d'un dels objectes més familiars però mundans, un cadenat per a bicicletes.

més
Arara

A l'hora de pedalar en condicions de baixa lluminositat, tots els accessoris capaços de millorar la visibilitat del ciclista i de la seva bicicleta són benvinguts.

més
Fliz. Alternativa urbana

Les bicicletes clàssiques han seguit una fórmula durant el segle passat: dues rodes, una de les quals està unida als pedals per una cadena, ha continuat sent la disposició bàsica, mentre que els nous materials i tecnologies segueixen evolucionant

més
Félix Guiroa. Pedalar amb vistes

La gran passió del cubà Félix Guirola és pedalar des de gegantines bicicletes construïdes per ell mateix per recórrer els carrers de l'Havana, on ja és un personatge popular que somia amb entrar al llibre "Guinness" pel cicle més elevat del món .

més
Cap de Creus. L’eterna abraçada del Pirineu y el mar.

És un plaer presentar-vos aquest monogràfic de rutes de BTT entre la terra i el mar pels relleus més orientals de la península ibèrica, el primer lloc per on surt el sol a Catalunya, un istme que s’estén entre el Cap de Creus i el Massís de les Alberes, un espai singular atrapat entre la Plana Empordanesa i el Mediterrani.més
Desmitificant les fronteres. BTT sense límits

Hi han espais que es troben en terra de ningú. Espais que separen físicament territoris, persones, cultures... Franges estretes que s’allarguen pel territori fins que conflueixen en un nova franja que alhora limita amb d’altres i així fins que es torna a tancar el cercle. Vivim en un mon finit separat per franges virtuals que fins i tot es perllonguen mar endins. Parlem de les fronteres.

més
XXII Jornadas “El mundo en bicicleta”

Dues voltes al món, una a Europa i dos anys per Àfrica. Aquestes són les històries que ens explicaran aquest any en les XXII Jornades "El món en bicicleta", del Col·lectiu Bici Aventura. A més, en les tres primeres sessions hi haurà també micro-històries, petits projectes i aventures.

més
Summit ’18 de Cycling Without Age. Barcelona

Cycling Without Age, que passeja gent gran amb bicicleta en 450 ciutats del món, tindrà la seva trobada anual a Barcelona el 12, 13 i 14 d'abril.

més
San Mamet. El sentinella dels Montsecs

Les forces orogèniques que van donar forma a les serralades del Pirineu no es van aturar a la barrera natural o muralla pètria dels Montsecs i van anar més enllà posant un vigilant, tot aixecant la muntanya de Sant Mamet, un excepcional mirador des d’on es controla un extens territori que va des de l’extensa plana lleidatana tancada per les serralades prelitorals als cims del Pirineu i serres prepirinenques interiors.

més
Serra de Milany

Entre les comarques d'Osona, la Garrotxa i el Ripollès s’estén la Serra de Milany que junt amb les serres de Santa Magdalena, Puigsacalm i Bellmunt formen part d’un espai natural protegit d’exhuberant bellessa i gran interès paissagístic.

més
La revolución silenciosa. Dani Cabezas

A “La revolución silenciosa”, el periodista madrileny analitza el paper de la bicicleta a través de quatre grans capítols, centrats en aspectes com l'urbanisme, la salut, l'economia o el paper social de les dues rodes

més
Refugiados permanentes. Los dilemas del pueblo saharaui

L’associació Cooperació Osona Sàhara (COOOS) llança una campanya de micromecenatge per publicar el llibre de l’escriptor Pedro Hernández Carrión.

més
Johnny Random. Bespoken

Quan Johnny Random va muntar per primera vegada amb bicicleta li va produir una gran sensació de llibertat i associar els sons que transmitia a aquest sentiment.

més
Schwinntonation

Schwinntonation fa música mitjançant el so que desprenen les bicicletes, els seus components o el seus instruments de bicicleta personalitzats.

més
Mas bicis al tren. Recollida de firmes

Si creus que la bicicleta és una solució de futur i que la intermodalitat és una opció complementària i imprescindible per contribuir a la mobilitat has de signar aquest manifest. Està en joc el nostre futur i, sobretot el dels que ens seguiran.

més
S’Cool Bus: pedalant feliços cap a l’escola

Un original projecte que s’ha implementat a l’escola Anatole France de la localitat de Louviers i que ha entusiasmat als més petites, com no podria ser d’altra manera

més
Koos by Bike Tech

Koos Kroon torna a la càrrega. L'home que va portar les Brompton a Espanya, va obrir una llegendària botiga a Barcelona, va popularitzar Brooks o Ortlieb per tot el país i ara, després d'un desgraciat accident, torna a regentar un local al barri de Gràcia.

més
Sin Cadenas. El poder de les dones amb bicicleta

Un projecte que vol fomentar l'ús de la bicicleta entre les dones i que posa en valor la bicicleta com a mitjà transport ensenyant a anar amb bicicleta a persones que volen aprendre, moltes d'elles de col·lectius en risc.

més
Els millors vídeos de Mountain Bike del 2016

Passa una bona estona amb els vídeos d'autèntics experts dalt d'una bicicleta. Paüra, risc, humor i sana enveja.

més
Joyride, un filme de Pep Cuberes

El documental Joyride és un film català d’acurada producció dedicat a la modalitat extrema de la bicicleta, que aborda en profunditat el Dirt Jump, Descens, Freeride, Enduro i BMX des de la vessant més lúdica com a estil de vida que uneix a les persones amb les mateixes aficions. L’afició de gaudir la pràctica de la bicicleta sigui quina sigui la modalitat escollida.

més