Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
La floració dels presseguers al Segrià
Diuen els pagesos del Baix Segre que per Sant Josep floreix el presseguer. Aquesta és una ruta popular sense dificultat, fins i tot rutabikers entre cinc i deu anys la van acabar, per gaudir de l’amistat, la gastronomia i la natura a cop de pedal

més
Reciclatge de bicicletes de segona ma
Des de Rutabike vàrem endegar una campanya adreçada a socis i amics per recollir aquelles bicicletes que tothom guarda a casa però ja no fa servir per donar-li una segona vida.

més
Sortida Cultural. Sant Sebastià 1714


més
Tornar a Casa
Des de Rutabike hem col·laborat en el projecte Tornar a casa dut a terme per Ton Granero i Jordi Lafon, dissenyant el traçat del camí per anar des de Manresa a Vic a peu.

més
Grand Tour. Territori, artistes i l’art de caminar
Rutabike ha col.laborat amb el projecte Grand Tour en la creació d’una ruta a peu en forma d’espiral que s’ha iniciat el 26 d’agost a la Nau Côclea i arribarà a Sant Feliu de Guíxols el proper 13 de setembre.

més
Montenegro 2014
Aquest estiu l’equip de Rutabike ha estat pedalant per Montenegro. Montenegro és un país petit, deshabitat, muntanyós per naturalesa i amb una riquesa de paisatges que el fan únic.

més
Noves rutes al Pallars Sobirà
Aquest estiu hem passat dues setmanes ciclant pel Pallars Sobirà per tal d’ampliar l’oferta de rutes que ja tenim per aquesta comarca. Si hi ha quelcom que caracteritza el Pallars Sobirà son les altes muntanyes i les profundes valls vertebrades pel riu la Noguera Pallaresa.

més
Caminar amb el Pare. Jordi Lafon
Rutabike Assoc. ha col.laborat de nou amb Jordi Lafon traçant la ruta entre Vic i Barcelona que l'artista vigatà ha realitzat amb el seu pare convertint el fet de caminar en una experiència estètica.

més
Popular: Riera de Balà i Cingle del Grau
Ruta popular espectacular amb impressionants vistes de les cingleres que voregen el Pantà de Sau, el Pre-pirineu i la Plana de Vic. La ruta ressegueix tota la carena del Puig de la Guardiola i cau en picat cap al Cingle del Grau ciclant per una impressionant pista aèrea que ens permet gaudir plenament del pantà i les escarpades cingleres. Per quedar bocabadat!

més
Popular al cim de Sant Miquel de Solterra o de les Formigues
Primera sortida popular del 2014, altament recomanable, imprescindible, fàcil i espectacular, adreçada tant als bikers coms als caminants amb un centre d’interès comú: el cim de Sant Miquel de Solterra o de les Formigues, el cim més alt de les Guilleries, coronat per una antiga fortificació, ara en runes, des d’on es gaudeix de magnífiques panoràmiques que abarquen des del mar als Pirineus. Un mirador d’excepció amb un mínim esforç.

més
Pedalar al Velòdrom d’Horta, una gran experiència
Des de Rutabike Associació varem organitzar una visita al velodrom d’Horta per tastar de primera mà les sensacions que es poden viure ciclant amb una fixie sobre un entarimat de fusta amb trams amb pendents de 45º.

més
Ruta guiada pel centre històric de Vic amb Bicicleta
Passejada lúdico-reivindicativa, sense presses i apta per a tothom, des de grans a petits, per la ciutat de Vic. Una excel.lent manera de descobrir la ciutat i una ocasió única per contemplar-la des del seu punt més alt: el campanar de la Pietat. Porta la teva bicicleta i desplaçat d’una manera diferent per la ciutat.

més
Ruta popular pel Moianès
El passat 21 d’Octubre vàrem fer la sortida popular que periòdicament organitzem. El territori escollit va ser la comarca natural del Moianès, concretament als voltants de Castellterçol i Castellcir.

més
Curs de mecànica
Por a graduar els canvis? Revisar el joc de coixinets? Canviar la cadena? Canviar un radi i alinear la roda? No saps perquè et frega el fre de disc amb les pastilles o et salta la cadena?. Necessites un curs de mecànica!

més