Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Nous GPS: Trial Bike 2 y Aventura
Els nous models de Twonav constitueixen un avanç significatiu en el mercat dels GPS. Pantalla capacitiva més gran i millor deefinición, senyal Galileu de cobertura, bateria de gran autonomia i accés fins i tot amb guants

més
Prooü. Calçat ciclista vintage
Des de Barcelona arriba una campanya de crowdfunding per promoure una marca de sabatilles ciclistes artesanals inspirades en l'immortal esperit del ciclisme clàssic.

més
Beeline, assistent de navegació per a bicicleta.
Un original accessori cridat a revolucionar la navegació en bicicleta que farà molt més fàcil orientar-se per la ciutat

més
Freemaster. Llums amb cor
Els llums Freemaster causen sensació per la seva la seva singular forma de cor i el seu preu: només 9,99 euros. I es que la seguretat no està enemistada amb l'originalitat.

més
Brainy Bike Lights. Seguretat urbana
L'empresa Brainy Bike Lights® ha desenvolupat unes llums per a ciclistes que projecten el símbol de la bicicleta; una idea simple, però molt eficaç

més
Fontus: l'ampolla que s'omple sola
Fontus és una ampolla per a ciclistes que gràcies a una placa solar recull i condensa la humitat de l'aire, transformant-la en aigua potable.

més
Tannus. Adéu a les punxades
Ciclosfera entrevista a l'inventor de les cobertes impossibles de punxar

més
Carryygum. El porta embalums més petit del món
El suport per a bicicletes més petit del món és una corretja elàstica que transporta fins i tot els articles més voluminosos.

més
Link. Disuassió d'alta tecnologia
Hi ha poques ocasions en la vida en què el New York Times s'acosta a tu per participar en el disseny d'un dels objectes més familiars però mundans, un cadenat per a bicicletes.

més
Arara
A l'hora de pedalar en condicions de baixa lluminositat, tots els accessoris capaços de millorar la visibilitat del ciclista i de la seva bicicleta són benvinguts.

més
Strinbike. Ciclisme silenciós
La marca Strinbike treu al mercat diferents models de bicicletes amb un revolucionari sistema de transmissió que en comptes de cadena fa servir una corda elàstica que afecta tant als sistema de plats com al sistema de canvis.

més
Aparcabicis. Estudi Yumakano
Un simpàtic re-disseny dels suports per aparcar la bicicleta. Encara que sembli una frivolitat, la seva mida reduïda podria ajudar a alleujar el problema de les bicicletes estacionades a l'atzar a les voreres dels carrers de les ciutats.

més
Bikesphere.
BikeSphere és un dispositiu lluminós creat per salvar vides. La seva tecnologia analitza l'entorn del ciclista i reacciona quan un cotxe s'acosta, augmentat la seva visibilitat i avisant als conductors del perill.

més
Adeu a les punxades
Bridgestone està desenvolupant un pneumàtics “airless” o rodes de nova generació per bicicleta que no necessiten càmera.

més
Antirobatori Hexlox.
Un innovador sistema antirobatori, senzill i intel·ligent, pensat per protegir les peces més susceptibles de ser robades en una bicicleta: el seient, les rodes o el manillar.

més
Opossum... i tan contents
Es tracta d'una funda tèrmica compatible amb les cadiretes de bicicleta per a nens. Un complement perfecte perquè els més petits no passin fred quan els portem en bici.

més
Ikuri: bosses ciclistes
Una marca de motxilles i bosses ciclistes fabricades a Mèxic i que causen furor a Alemanya. La seva fundadora i responsable, Madlen Schering, explica a la revista "Ciclosfera" la història d'aquesta curiosa iniciativa.

més
WAO bike
Un senzill, elegant i efectiu suport per la bici fet a mà en acer i pi mediterrani. Pensat especialment per aparcar la bicicleta a l’interior de l’habitatge.

més
Solucions per guardar la bici a casa
Un article que recull noves, sorprenents i originals idees de diferents dissenyadors per guardar la bicicleta a casa per a tots aquells que no tenen prou espai.

més
WAIR. Bufanda antipol·lució
Un complement en forma de bufanda que ajuda al ciclista urbà a respirar de forma més saludable en ambients contaminats, lamentablement una situació massa comú en moltes ciutats amb seriosos problemes de pol·lució de l'aire.

més
Clug
Es tracta del suport de paret per a bicicletes més petit del món. És la manera més minimalista de guardar la bici! Malgrat la seva reduïda dimensió, funciona a la perfecció.

més
Bent Basket
Faris Elmasu ha dissenyat una original cistella per bicicleta que marca diferències respecte a les tradicionals. La seva base està composta per cinc capes de fusta en xapes, amb els laterals corbats cap amunt i amb un sistema molt minimalista de subjecció amb cintes elàstiques i topalls de fusta.

més
Blaze Burner: llums de bicicleta
Blaze Burner és un combo de llums LED davantera i posterior amb un sensor intel·ligent de llum, que les s'activa automàticament en condicions d'escassa visibilitat.

més
Revolution Grips. Punys amb suspensió
Els Revolution Grips, són uns punys americans que segons el seu fabricant incorporen un "sistema de suspensió" que absorbeix les vibracions que arriben a les nostres mans mitjançant un puny d'un diàmetre superior al del manillar, fixat a banda i banda amb unes abraçadores facilitant el moviment intern.

més
Sea2See, ulleres de sol que netegen l'oceà
Cada any més de 6 milions de tones de residus marins acaben abandonats en els oceans. Sea2See fabrica ulleres de sol 100% reciclades, aprofitant aquests residus, plàstics i xarxes, lluitant de pas contra aquest greu problema mediambiental.

més
Oi. Un elegant timbre per a bicis
El timbre per a bicis és un accessori clàssic, però que molts han oblidat. Knog ha realitzat un excel·lent treball de disseny perquè el Oi passi pràcticament desapercebut en el nostre manillar, és més, es podria fins i tot confondre amb un d'aquells típics anells que porten els punys lock-on per fixar-se al manillar.

més
Skunklock: el candau que fa vomitar els lladres
Daniel Idzkowski, és el creador d’un candau per a bicicletes que en cas d’intent de robatori expulsa un gas que provoca nàusees horribles als qui intenten trencar-lo, un gas fètid que provoca el vòmit quan algú intenta desbloquejar-lo a la força.

més
Llums ideals per al ciclista urbà
Els llums Blinder Mini Chippy de Knog creen un panell de llum en superfície per incrementar el feix de llum, augmentant així la visibilitat lateral. Ideal per a un entorn urbà i per rodar en grup.

més
Lightrider. Llums per bici
La llum davantera Lightrider és l'única llum del mercat que també il·lumina el ciclista augmentant així la seva seguretat.

més
EcoHelmet. Casc de paper plegable
Isis Shiffer és la creadora d'un sorprenent casc plegable fabricat amb paper reciclat impermeabilitzat, de baix cost, capaç d'absorbir cops des de qualsevol direcció amb tanta eficàcia com el poliestirè tradicional.

més
Raindress. La pluja no és un problema
Un protector de pluja dissenyat per a ser usat com una capa exterior per als ciclistes que solen fer servir la bicicleta com a mitjà de transport diàriament i no es resignen a deixar-la a casa durant els dies plujosos.

més
GeoOrbital Wheel
Una roda amb la qual podràs transformar la teva bicicleta de sempre en una bicicleta elèctrica en menys d'un minut.

més
Casc per a nens
Un divertit casc per anar en bici que imita el cabell de les conegudes figures del Lego i motivar així als nens a usar-los.

més
Blubel: timbre i navegador
Blubel: un dispositiu intel·ligent que t'ajuda a desplaçar-te per la ciutat amb un sistema de llums i t'ensenya a seguir les rutes més segures.

més
Camile. GPS i càmera de vídeo en un sol dispositiu
Creat per la companyia xinesa MiniWing aquest producte permet integrar en un dispositiu de mida reduïda i disseny compacte i elegant, un GPS amb múltiples funcions i una càmera de vídeo d'alta resolució.més
Shoka Bell. El més nou en timbres de bicicleta
Shoka Bell, un excel·lent substitut del tradicional timbre per bicicletes, ofereix múltiples funcionalitats integrades que poden ser interessants per a aquells usuaris que facin servir la bicicleta com el seu mitjà de transport habitual.

més
Overade Plixi. Casc plegable
Còmode i segur. Perfecte per a ciclistes urbans. Gràcies a la seva construcció i materials emprats, el casc plegable Overade Plixi resisteix impactes com qualsevol altre casc. Amb un plegat fàcil i intuïtiu, aporta la comoditat de poder guardar-lo en la borsa, motxilla o alforges en qualsevol moment.

més
Curve. Impossible que t’ignorin
Curve, son uns llums de bicicleta d'alta potència. El seu disseny corbat amplia el radi de lluminositat ampliant la visibilitat tant per al ciclista com per als conductors. Tenen una excel·lent brillantor, de 80 lumens per al llum del davant i 37 per al del darrera.

més
Flic. Registra els punts negres de la teva ciutat
La marca sueca Hövding ha posat en circulació Flic, un botó intel·ligent perquè els ciclistes assenyalin els punts més conflictius de la ciutat. L'objectiu és localitzar els punts negres de la mobilitat urbana amb la col·laboració dels propis ciclistes.

més
Headkase, un casc multi impacte, tou i plegable
HeadKase és el primer casc del món que és multi impacte, basat i inspirat en els antics cascos de pell que s'utilitzaven en clàssiques curses de ciclisme de la generació dels nostres pares o avis, utilitza un material molt suau i elàstic que resisteixen cops a altes velocitats com ho fa el poliestirè, material usat en el cascos normals, la diferència radica que el poliestirè s’esberla, es deforma o es trenca, perdent totes les seves propietats de protecció.


més
Lumos, nova generació de cascos
Al casc Lumos s'integra tota la il·luminació necessària per rodar a la nit amb bicicleta, incloent una cosa tan poc comú com els indicadors de direcció o intermitents. A més, la llum del darrere incrementa la seva intensitat en les frenades.

més
Revolights, 360º de visibilitat
Els sistemes tradicionals d'il·luminació per a bicicletes es centren normalment només en la il·luminació davantera i posterior, deixant els ciclistes molt vulnerables.

més
Torch Flux, motxilla que millorarà la teva visibilitat
Una motxilla d'alta qualitat, molt espaiosa, inclou un enorme panell de leds per ser vistos a distància. El panell de leds és controlable des d'una de les corretges de la motxilla, té diferents formes de flaix i és impermeable a la pluja o aigua, per tant es pot rentar sense problema.

més
Blaze Laserlight, anticipa la presència del ciclista
Una llum frontal que incorpora una projecció làser verd a terra a 6 metres de distància, amb el símbol d'una bici, avisant vehicles i vianants que ve un ciclista.

més
Siva Cycle Atom. Carregador mòbil per la teva bicicleta
Converteix el teu trajecte en bicicleta en energia per al teu mòbil, llums, GPS i qualsevol dispositiu!

més
Noke U-lock, obre’l amb el teu smartphone
Nike U-lock és un cadenat en U d'alta protecció, resistent a l'aigua, que s'activa únicament al apropar el teu smartphone.

més
Patchnride, repara punxades al moment
Un sistema que promet reparar les punxades d'una forma realment simple i sense haver de desmuntar el pneumàtic.

més
Hovding, l’airbag de seguretat per a ciclistes
A hores d'ara, qui no coneix l’airbag de seguretat per a ciclistes? Hovding és un casc coixí de seguretat per a ciclistes, que proporciona la millor absorció d'impactes al món (x3 comparat amb els cascos tradicionals).

més
Winglights Fixed
Intermitents sense fil per a la bicicleta, amb suport fix, fàcilment acoblables al manillar.

més
Cyclesign. Reflectors de reciclatge
No n’hi ha dos d’iguals ja que estan fets a partir dels senyals de trànsit reutilitzades aprofitant el vinil reflectant amb el qual es van fabricar. La goma de subjecció es fa a a partir de tires de pneumàtic vell.

més
Omata. No sembla un GPS
L’Omata és un GPS d’aparença clàssica i elegant que recorda als antics velocímetres d'automòbils i rellotges i mostra la informació més important que un ciclista necessita saber mentre pedala.

més
Closca Fuga. Casc urbà plegable
L'empresa valenciana Closca Design ha creat la darrera novetat en cascs per a bicis, es tracta de Closca Fuga, un casc plegable amb un disseny innovador i minimalista per als que vulguin anar a l'última en bicicleta.

més
Mobles d'interior per a bicicletes. Manuel Rossel
El mobiliari dissenyat per Manuel Rossel està pensat per a un futur on art, qualitat de vida i urbanisme es conjuguen favorablement gràcies a la passió pel ciclisme i el disseny. Des Ñuñoa, a Santiago de Xile per a tothom.

més
Light wheels. Sergey Kim
Quina és la millor manera de ser vist a la nit? Probablement les rodes il·luminades siguin una bona solució.

més
Boncho, un efectiu protector de pluja
Un impermeable eficient per ciclistes urbans, una pràctica solució de la ma de Vanmoof per no deixar la bicicleta ni els dies de pluja

més
SmartHalo, intel·ligència en la teva bicicleta
La companyia canadenca CycleLabs treu al mercat un nou complement per a bicicletes, un senzill navegador amb múltiples funcions que facilita els desplaçaments per entorns urbans.

més
Happarel bikes. Fes que la teva bicicleta sigui reflectant
Happarel bikes ofereix productes reflectants per fer més visible el ciclista. Els seus primers productes eren una sèrie d’etiquetes i adhesius i actualment ofereixen una línia completa de quadres reflectants personalitzats.

més
Bee Line. Brúixola per ciutat
L’estudi de disseny londinenc MAP ha creat Bee Line, una senzilla brúixola que combinada amb una App indica al ciclista a través del telèfon la seva posició a la ciutat.

més
Llum recarregable de Bookman
El llum per bicicletes de la marca sueca, Bookman, és compacta, lleugera, sorprenentment brillant i s'adapta a totes les bicicletes.

més
Nello. Timbre magnètic per bicicleta.
Es tracta d’un timbre amb suport magnètic, ràpid de posar i treure i amb tres diferents tipus de so.

més
Cactus Tongue. Bike Holder
Cactus Tongue és la nova solució d'emmagatzematge perfecta per al ciclista urbà amb una bicicleta i poc espai d'emmagatzematge.

més
Loud Mini: Clàxon per a a bicicletes
Aquest clàxon sona com el d’un cotxe i alerta de la nostra presència només prement un botó i dona un plus de seguretat en els desplaçaments per la ciutat

més
Grasp. Un cadenat biomètric
Un cadenat biomètric que s'obre mitjançant l’empremta digital del propietari ha estat llançat a la plataforma de crowdfunding Kickstarter per dos enginyers de Sant Francisco. Fàcil, ràpid i segur.

més
Plume. Parafangs per bicicletes
Els dissenyadors Dan McMahon i Patrick Laing han creat un parafang funcional i senzill fet de materials resistents que es recull sobre si mateix quan no és necessita.

més
Onomo. Brúixola de leds per guiar als ciclistes
HAIZE és un dispositiu de navegació minimalista per als ciclistes urbans dissenyat a partir de materials d'alta qualitat, amb estil i simplicitat que guia als ciclistes per la ciutat.

més
Auto-Complain: una App que registra els sots
Els sots als carrers solen ser odiosos per a tots els ciclistes i perillosos segons la grandària i la velocitat a la que et mous.

més
Crustirons. Cinturons de cobertes reciclades de bicicleta
Jordi Comas, alias “Crusti", ha ideat una manera molt original d'aprofitar el material en desús de les bicicletes sota la marca Crustirons

més
Pedalejar escoltant música sense aïllar-te del soroll del trànsit
Gemma Roper ha presentat en el seu projecte de graduació al Royal College of Art de Londres uns auriculars que transmeten el so per conducció òssia dissenyat específicament per als ciclistes urbans. Aquest sistema et permet escoltar música sense aïllar-te dels sons exteriors minimitzant així el risc de tenir un accident mentre pedales per la ciutat

més
O-bike. Un nou concepte de llum per bicicletes
Paul Cocksedge ha projectat uns llums innovadors, funcionals i amb estil que dona solucions als problemes associats amb el robatori i la resplendor provinents de fonts de llum massa brillants.

més
Life Paint. Millora la seguretat viària
Volvo ha creat un esprai reflectant dissenyat per millorar la visibilitat dels ciclistes a les carreteres i carrers de les ciutats del Regne Unit.

més
El pedal intel•ligent
Aquest complement de l’empresa francesa Connected Cycle creada al 2013 converteix la teva bicicleta en una bicicleta intel•ligent que et permet en tot moment tenir-la controlada!

més
Pincher Bike Hanger per Karl Mikael Ling
Aquest senzill bastidor de paret de només sis components és obra del dissenyador suec Karl Mikael Ling, està pensat per emmagatzemar i mostrar de forma simultània una bicicleta en un petit apartament.

més
Bull’s Eye bike lift & carry
L’estudi ucraïnès Mukomelov ha dissenyat una pràctica corretja per penjar-se la bicicleta a l’esquena còmodament quan les circumstàncies així ho requereixin.

més
Seatylock
Una empresa amb seu a Nova York ha donat a conèixer els dissenys d'un seient de bicicleta, que també funciona com un cadenat d'un metre de llarg feta de baules d'acer que es pleguen i s’amaguen sota el seient un cop fet servir.

més
Suports per enmagatzemar la Bicicleta a la paret
Solucions de suports de dissenys elegants i funcionals per guardar qualsevol tipus de bicicleta ocupant el mínim espai

més
Bookman. Ciclismo y moda
Adreçada al ciclista urbà, Bookman és una marca d’accesoris d’Estocolm que treballa amb els conceptes de ciclisme i moda. Autèntics defensors de la mobilitat urbana sobre dues rodes, Bookman disenya solucions intel.ligents de petits detalls per a les necessitats diàries en bicicleta.

més
Lucetta. Magnetic Bike Lights
Lucetta és un conjunt innovador de dues petites llums magnètiques per a bicicletes. Es connecta fàcilment a diferents parts d'una bicicleta, les dues petites llums blanques - per la part davantera, de color vermell per la part posterior - s'encén i s'apaga amb un simple clic.

més
Springtime
Tenim un nou invent pels amants de la naturalesa i pels que gaudeixen del paisatge anant amb bicicleta, Springtime de la firma Bloondesign és la solución perfecte per improvisar un pícnic en qualsevol lloc.

més
Copenhagen Wheel. L’invent que canviarà la teva vida
Si t'agrada anar amb bici, has de conèixer aquest invent que canviarà la teva forma de pedalar per sempre. Desenvolupat pel MIT amb la col•laboració de la ciutat de Copenhaguen, et presentem la Roda Copenhaguen, un invent que revolucionarà l'ús de la bicicleta.

més
Un casc a mida
L’empresa espanyola Closca Design proposa un casc de bicicleta integrat en la estètica del ciclista urbà que ha tingut molt èxit als Estats Units.

més