Cercar
Espanya França Itàlia Romania Escòcia Suïssa Bulgaria
Bages
BAG 039_Monistrol de Montserrat
Parc Natural de Montserrat. Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac
Monistrol de Montserrat_Coll de les Bruixes_Puig de l’Hospici_Turó de l’Escletxa_El Vilar__Castellbell_Monistrol de Montserrat
Mapa digital Catalunya. 1:50.000. Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC).

Resum
Distància: 34 Km
Desnivell: 920 m
Temps: 3 H 30 min
Dificultat: mitjana
Informacio
  Imprimir Itinerari
  Descarregar track
  Àlbum de fotos
Ruta de contacte:
VOC 004_Rellinars
BAG 040_Monistrol de Montserrat
BAG 042_Castellbell i El Vilar
BAG 045_Castellbell i El Vilar
BAG 052_Sant Vicenç de Castellet
Map
fullsize map

Profile
Profil

ITINERARI
De Monistrol a Rellinars

Volta entre els parcs naturals de Montserrat i de Sant Llorenç del Munt i l’Obac ciclant per serrats que ens ofereixen bones perpectives de tots dos


Ruta que surt de Monistrol de Montserrat en direcció est i, més endavant, gira cap al sud per anar a buscar el coll de les bruixes. Aquest primer tram de pujada per la serra de Cul de Portadora ofereix unes vistes esplèndides del massís de Montserrat i en la part final arriba al coll per un corriol estret.

Es continua per pista fins prop del puig de l’Hospici i, tot seguit, es baixa a la vall i se segueix, ja a la part inferior, el curs del torrent. Caldrà girar a la dreta, travessar-lo, i dirigir-se a can Serra, a la Farinera i pujar fins al turó de l’Escletxa. A llarg d’aquest recorregut la vista és interessant també en direcció a Sant Llorenç de Munt i l’Obac.

A partir d’aquí s’iniciarà una baixada trialera per tornar altre cop fins al Llobregat, ara a l’alçada del Vilar. La tornada a Monistrol es pot fer travessant pel pont de la fàbrica de La Bauma i continuant per la falda de Montserrat. En diumenges i festius, quan la fàbrica es troba tancada, s’haurà d’escurçar el camí seguint per la riba del riu.

Abril de 2012

ALLOTJAMENTS I RESTAURANTS
http://www.monistroldemontserrat.cat/

CARTOGRAFIA
BAGES. 1.50.000. Mapa Comarcal de Catalunya. Institut Cartogràfic de Catalunya