Cercar
Espanya França Itàlia Romania Escòcia Suïssa Bulgaria
Garrotxa
GAR 005_Olot
Zona Volcànica de la Garrotxa. Fageda d’en Jordà. Volcà de Can Tià
Olot_Can Jordà_Coll de Fontpobra_Sant Iscle de Colltort_Sant Miquel de Pineda_Bas_Les Preses_Olot
Mapa digital Comarcal. La Garrotxa. 1:50.000. Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC).

Resum
Distància: 34 Km
Desnivell: 695 m
Temps: 2 H 45 min
Dificultat: fàcil
Informacio
  Imprimir Itinerari
  Descarregar track
  Centres d'interès
  Àlbum de fotos
Ruta de contacte:
GAR 011_Sant Feliu de Pallerols
GAR_021 Olot
GAR 020_Olot
GAR 024_Sant Aniol de Finestres
GAR 030_Santa Pau
GAR 031_Castellfollit de la Roca
Map
fullsize map

Profile
Profil

ITINERARI
Des del pont del Passeig de Barcelona sobre el riu Fluvià, resseguim aquest per la seva banda dreta, per l'avinguda de l'Uruguai, fins al Parc infantil de la Mora. A l’altra banda de l’avinguda de Sant Jordi (la que limita el parc a la nostra dreta) surt la pista asfaltada i indicada que agafem.

Seguim les indicacions de la Fageda d’en Jordà i senyals de GR per arribar sense problemes al mas de Can Jordà. Aquí enllacem amb el GR-2 que seguim. Trobem una clara bifurcació on anem a la dreta en direcció Sant Miquel Sacot uns 50 metres per, a continuació, desviar-nos a l’esquerra seguint la direcció de Can Xel.

A Can Xel, sense travessar la carretera, anem a la dreta i a continuació a l’esquerra per una pista encimentada que baixa lleugerament. Trobem una bifurcació on anem a l’esquerra. Després d’una curta pujada per pista deixem a l’esquerra el camí del Volcà de Santa Margarida. Trobem dures rampes fins al Coll de Fontpobra on anem a la dreta, baixant fins al cràter de l’antic Volcà de Can Tià. Passat el mas del mateix nom travessem una pista de ciment i continuem rectes per la pista que tenim al davant. Després d’una baixada tècnica amb una llosa de pedra, sortim a una pista millor on anem a la dreta. Continuem perdent alçada per una pista trialera i malmesa fins trobar-ne una de més bona que seguim a la dreta. Arribem a Sant Iscle de Colltort on prenem una carretera secundària a l’esquerra.

Sortim a la carretera C-63 que seguim uns metres a la dreta per deixar-la a continuació, per un pont a l’esquerra que travessa el riu Brugent. Continuem per la pista asfaltada que remunta a la dreta. Trobem la Via Verda del carrilet de Girona a Olot. La seguim a la dreta per un còmode trajecte que passa per Bas i Les Preses abans d’arribar a Olot.

Febrer 2006

CENTRES D’INTERÈS
Sant Miquel Sacot. Volcà de Can Tià. Sant Iscle de Colltort. Sant Miquel de Pineda.

ALLOTJAMENTS I RESTAURANTS
http://www.turismegarrotxa.com

CARTOGRAFIA
Mapa Comarcal de Catalunya. La Garrotxa. 1:50.000. Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC).