Cercar
Espanya França Itàlia Romania Escòcia Suïssa Bulgaria
Alt Empordà
AEM 008_Darnius
Penya-segats de La Muga
Darnius_Can Bodó_Can Lloses_Oliveda_Maçanet de Cabrenys_La Vajol_Agullana
Mapa digital Comarcal. Alt Empordà. 1:50.000. Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC).

Resum
Distància: 36 Km
Desnivell: 975 m
Temps: 3 H 15 min
Dificultat: mitjana
Informacio
  Imprimir Itinerari
  Descarregar track
  Àlbum de fotos
Ruta de contacte:
AEM 005_Agullana
AEM 012_Sant Llorenç de la Muga
AEM 016_Maçanet de Cabrenys
AEM 017_La Vajol
AEM 018_Sant Llorenç de la Muga
Map
fullsize map

Profile
Profil

ITINERARI
Sortim de la plaça Major en direcció al carrer Major i ens desviem a la dreta abans d’entrar-hi. Sortim a la carretera i anem a l’esquerra per prendre tot seguit la pista asfaltada a la dreta en direcció a Maçanet de Cabrenys. Arribem a un coll on continuem rectes en baixada. Deixem una desviació a l’esquerra per perfilar, sempre per asfalt, el pantà de Boadella en direcció NW. Passat el trencant del Mas La Puça deixem la carretera per una pista a l’esquerra que travessa per un pont les aigües del pantà.

Trobem una bifurcació on girem a la dreta en pujada. Passem pel mas Can Budó. Deixem un parell de pistes a l’esquerra abans d’arribar al mas Can Lloses. A la següent bifurcació girem a l’esquerra seguint la indicació de Sant Llorenç de la Muga. Arribem a un coll on anem a la dreta. La pista principal flanqueja el serrat i desemboca en la pista que ve de Sant Andreu d’Oliveda, on arribem anant a la dreta. Passada l’ermita i el mas girem a l’esquerra seguint les indicacions de Maçanet de Cabrenys. Anem per asfalt fins sortir a la carretera, que travessem per entrar al poble.

A la plaça Major del poble continuem pel carrer Major per anar a buscar de nou la carretera que seguim en direcció a Figueres. La deixem just travessada la riera Rinadal per una petita carretera indicada i gens transitada, que ens porta a La Vajol. Des de la plaça Major anem a buscar un carrer a la dreta que veiem uns metres més avall. Les indicacions d’una ruta BTT ens serveixen per arribar còmodament a Darnius. Quan s’acaben les cases prenem el següent carrer a l’esquerra; aviat ciclem per una bonica pista fins a una bifurcació on continuem a l’esquerra. Sortim a una pista més bona que agafem a l’esquerra. Sempre seguint les indicacions de la ruta BTT deixem primer una pista a la dreta i tot seguit una a l’esquerra. Desemboquem en una altra pista on anem a l’esquerra. Des d’aquí la pista principal ens porta cap al punt de sortida.

ALLOTJAMENT I RESTAURANTS
www.darnius.org

CARTOGRAFIA
Mapa Comarcal de Catalunya. Alt Empordà. 1:50.000. Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC).