Cercar
Espanya França Itàlia Romania Escòcia Suïssa Bulgaria
Berguedà
BER 019_Sant Jaume de Frontanyà
Rasos de Tubau. Serra de Matamala
Sant Jaume de Frontanyà_Sant Esteve de Tubau_Llentes_Sant Feliu d’Estiula_Sant Esteve de la Riba_ Sant Jaume de Frontanyà
Mapa digital Comarcal. Berguedà. 1:50.000. Institut Cartogràfic de Catalunya. (ICC).

Resum
Distància: 29 Km
Desnivell: 1000 m
Temps: 3 H 0 min
Dificultat: mitjana
Informacio
  Imprimir Itinerari
  Descarregar track
  Centres d'interès
  Àlbum de fotos
Ruta de contacte:
BER 011_Sant Jaume de Frontanyà
RIP 008_Campdevànol
RIP 005_Ripoll
RIP 006_Ripoll
BER 021_La Pobla de Lillet
RIP 013_Santa Maria de Matamala
BER 022_Vilada
Map
fullsize map

Profile
Profil

ITINERARI
Sortim de la plaça de Sant Jaume de Frontanyà per carretera en direcció a la Pobla de Lillet. Passat el mas de cal Cintet prenem la pista més marcada que trobem a la dreta després d’una forta pujada. Baixem fins el rec de Tubau i iniciem la pujada fins al mas de Tubau, per arribar-hi deixem una pista a l’esquerra. Continuem la ruta entre el mas i l’ermita de Sant Esteve de Tubau. Desemboquem en una pista més bona que seguim a la dreta. Deixem a dreta la pista que baixa a Sant Llorenç de Corrubí i després una a l’esquerra, continuant sempre per la pista principal. Continuem pujant: trobem una pista a la dreta en baixada que deixem fins arribar a una revolt en forma de paella on agafem un corriol que trobem a la dreta. Una petita pujada no ciclable ens porta a una pista en desús: travessem el Serrat Espatllat i ràpidament iniciem el descens a Llentes on arribem després de desembocar en una pista en més bon estat que seguim a esquerra.

Passat el mas prenem la segona pista a l’esquerra que trobem (hi ha unes viguetes de ferro per posar-hi un cadenat). Travessat el Serrat de les Ajagudes desemboquem en una pista que seguim a la dreta en direcció al mas de la Garsa: abans d’arribar-hi deixem la pista per una a l’esquerra que ens porta fins a Les Cases i a Sant Feliu d’Estiula. Baixem fins el Torrent d’Estiula on trobem la pista que a la dreta ens puja fins al collet de l’Auró. Continuem a la dreta: seguint la pista principal i les marques grogues en forma de fletxa (camí de Santiago) passarem pel mas l’Auró i pujarem fins al coll de Balasc. Al coll ens trobem en un encreuament: continuem recte i després d’una curta baixada continuem per la pista de la dreta seguint les indicacions grogues. Una curta pujada ens porta fins la pista que a la dreta ens porta fins a Sant Esteve de la Riba. Aquí prenem la pista secundària que baixa fins al rec de Llentes. Després de deixar una pista a la dreta passem per un pont sobre el rec de Tubau: continuem per la pista principal que puja a l’esquerra, passem pel mas de les Planes i cal Cintet abans de trobar la carretera que ens porta de nou a Sant Jaume de Frontanyà.

CENTRES D’INTERÈS.
Sant Jaume de Frontanyà. Sant Esteve de Tubau. Llentes. Sant Feliu d’Estiula. Sant Esteve de la Riba.

ALLOTJAMENTS
Cal Marxandó. Tel: 93 823 90 02
Casablanca. Tel 93 823 92 80

RESTAURANTS
Cal Marxandó Tel: 93 823 90 02


CARTOGRAFIA
Mapa Comarcal de Catalunya. Berguedà. 1:50.000. Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC).