Cercar
Espanya França Itàlia Romania Escòcia Suïssa Bulgaria
Noguera
NOG 002_Àger
Montsec d’Ares
Àger_(Sant Alís)_Mare de Déu de Colobor_Àger
Mapa digital Comarcal. Noguera. 1:50.000. Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC).

Resum
Distància: 23 Km
Desnivell: 1100 m
Temps: 2 H 30 min
Dificultat: mitjana
Informacio
  Imprimir Itinerari
  Descarregar track
  Àlbum de fotos
Ruta de contacte:
PAJ 001_Sant Esteve de la Sarga
PAJ 017_Mont-rebei
Map
fullsize map

Profile
Profil

ITINERARI
Prenem la carretera en direcció a Balaguer. Abans de sortir del poble prenem la carretera que puja a la carena de Sant Alís per anar a Sant Esteve de la Sarga. La deixem arribant al cementiri per una pista a l’esquerra. Continuem recte en un encreuament, després deixem l’entrada d’una finca a la dreta. Sortim a una carretera secundària, a tocar de l’ermita de Santa Elena, fem uns metres per asfalt per desviar-nos tot seguit per pista a la dreta. En deixem dues abans de sortir a una altra que agafem a l’esquerra. Obviem un trencant a la dreta i anem en aquest sentit quan trobem una altra que ens retorna a la carretera de Sant Alís. En aquest tram de pujada per asfalt deixem un trencant a l’esquerra i prenem la següent pista que trobem.

Remuntem fins trobar un trencant que a l’esquerra porta al Congost de Mont-rebei. A la dreta sortim de nou a la carretera. Si es vol pujar fins a Sant Alís només cal seguir-la fins a la part alta i després continuar a la dreta fins al punt culminant de la ruta. Si es vol evitar els 5 Km de pujada ens desviem quan trobem la desviació de Colobor, a la dreta.

Trobem una bifurcació on anem a la dreta, en baixada. Passem per l’esquerra d’un mas. Iniciem el descens a Colobor. Aquí, continuem per un corriol a la dreta de la façana de l’ermita. És un sender tècnic, dur i molt divertit. Sortim a una pista que seguim a la dreta. Després, a la baixada, en deixem una a la dreta i finalment, sortim a una bona pista que a l’esquerra porta a Àger.

CENTRES D’INTERÈS.
Ermita de Colobor

ALLOTJAMENTS I RESTAURANTS
http://www.ccnoguera.cat/Àger/index.php?option=com_content&task=view&id=105&Itemid=66

CARTOGRAFIA
Mapa Comarcal de Catalunya. Noguera. 1:50.000. Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC).