Cercar
Espanya França Itàlia Romania Escòcia Suïssa Bulgaria
Ripollès
RIP 016_Camprodon
Mont de Llor, Riera de Bolòs, Serra de Nevà.
Camprodon_Creixenturri_El Sitjar_Bolòs_Salarsa_Font Rubí_Camprodon
Mapa digital Comarcal. Ripollès. 1:50.000. Institut Cartogràfic de Catalunya. (ICC).

Resum
Distància: 32 Km
Desnivell: 960 m
Temps: 3 H 0 min
Dificultat: mitjana
Informacio
  Imprimir Itinerari
  Descarregar track
  Àlbum de fotos
Ruta de contacte:
RIP 015_Sant Pau de Segúries
RIP 017_Beget
RIP 029_Beget
Map
fullsize map

Profile
Profil

ITINERARI
A l’entrada Sud del poble hi ha un centre d’informació turística, des d’on sortim per la carretera en direcció Sud. Passada la benzinera, on hi ha un pont, agafem una pista que va paral•lela al riu per la seva banda esquerra. Passat el Càmping la Vall de Camprodon, deixem una pista a l’esquerra i a pocs metres, ens desviem a l’esquerra per una pista de ciment indicada a Oix i Beget. Pugem un tram per arribar a un trencant al costat d’un abeurador. Seguim per l’esquerra, per la pista que s’enfila, indicada cap a Oix i a pocs metres, obviem una altra que surt a l’esquerra.

Anem pujant sempre per la pista principal i superant diferents colls, de vegades per la cara nord i de vegades per la cara sud fins arribar al Portell de les Roques, on trobem una cruïlla i una tanca. Continuem a l’esquerra, per la pista que baixa, indicada cap a Bolòs i Salarsa. Al costat d’una casa en ruïnes girem totalment a l’esquerra, per continuar baixant pel mig d’una espectacular fageda. A la part baixa, obviem una pista a l’esquerra i després d’un revolt arribem a la Riera de Bolòs, que travessem. Continuem per la pista fins a una cruïlla, on girem a la dreta i de seguida a l’esquerra, passant al costat d’una casa habitada i continuant per la pista principal a la dreta. Travessem la Riera de Bac Morell i comencem a pujar per una pista de ciment. La pujada és llarga i té algunes rampes dures, però el pis és bo i es fa bé. Després d’un revolt tancat, en una cruïlla amb diverses indicacions, continuem per la pista principal pujant. Passem per La Quera i finalment, arribem a les primeres cases de Font-Rubí.

Continuem pel mateix carrer per sortir a la zona central de la urbanització, amb un aparcament. Girem a l’esquerra pel carrer principal i de seguida ens desviem a la dreta per un carrer indicat (Camprodon) que puja i va girant a la dreta. A la part alta, continuem pel mateix carrer, passem pel costat d’una caseta d’electricitat i arribem a una rotonda. Hem de continuar recte per la pista de terra que comença a baixar. Sense desviar-nos, deixem el Golf a l’esquerra i arribem a l’entrada Nord de Camprodon.

Desembre 2005

ALLOTJAMENTS I RESTAURANTS
http://www.elripolles.com

CARTOGRAFIA
Mapa Comarcal de Catalunya. Ripollès. 1:50.000. Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC).