Cercar
Espanya França Itàlia Romania Escòcia Suïssa Bulgaria
Ripollès
RIP 017_Beget
Vall de Salarsa, Mont del Llor.
Beget_Salarsa_Portell de les Roques_Resclusanys_Beget
Mapa digital Comarcal. Ripollès. 1:50.000. Institut Cartogràfic de Catalunya. (ICC).

Resum
Distància: 33 Km
Desnivell: 1060 m
Temps: 3 H 15 min
Dificultat: mitjana
Informacio
  Imprimir Itinerari
  Descarregar track
  Centres d'interès
  Àlbum de fotos
Ruta de contacte:
RIP 015_Sant Pau de Segúries
RIP 016_Camprodon
GAR 019_Oix
RIP 029_Beget
Map
fullsize map

Profile
Profil

ITINERARI
Des de Beget prenem la carretera en direcció a Camprodon. La deixem quan trobem una pista a l’esquerra amb la indicació del Mas Tubert. La pujada és pedregosa fins a un coll on iniciem el descens a la vall de Salarsa. Sortim a una pista de ciment on continuem a l’esquerra el descens. Deixem la pista principal quan trobem a l’esquerra la indicació de Salarsa que ens porta fins Sant Valentí.

Des de l’ermita prenem un corriol amb senyals de PR que baixa pel prat, travessa el torrent per una zona no ciclable i surt a la pista que hem deixat abans (també podem desfer el camí i girar a l’esquerra). Continuem a l’esquerra, passem per la dreta d’un mas, girem a la dreta i tot seguit a l’esquerra deixant la pista que puja al Mas Tubert. En una bifurcació deixem una pista a l’esquerra en baixada continuant per la de la dreta que porta fins a Bolòs. Deixem la pista que porta al mas per una a l’esquerra en baixada que travessa la riera de Bolòs. Fem una llarga pujada per la fageda fins al Portell de les Roques: per arribar-hi anem sempre per la pista principal, deixant un parell de pistes a l’esquerra a la part alta.

Al Portell de les Roques travessem una tanca metàl•lica a l’esquerra. Passat el lloc de Resclusanys (hi ha un cobert pel ramat, però no es veu gaire) deixem una pista a la dreta. La baixada feixuga, molt pedregosa fins una bifurcació on continuem baixant a l’esquerra. Sortim a la carretera que ve d’Oix i a l’esquerra ens porta fins al fons de la vall i de nou a Beget.

Maig 2006

CENTRES D’INTERÈS
Sant Valentí de Salarsa

ALLOTJAMENTS I RESTAURANTS
http://www.elripolles.com
Can Jeroni 972 74 12 39

CARTOGRAFIA
Mapa Comarcal de Catalunya. Ripollès. 1:50.000. Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC).