Cercar
Espanya França Itàlia Romania Escòcia Suïssa Bulgaria
Cerdanya
CER 008_Bellver
Tossal de l’Amorriador. Serrat del Sobiró
Bellver de Cerdanya_Cortàs_Ordèn_Talltendre_La Bastida_Prullans_Bellver de Cerdanya.
Mapa digital Comarcal. Cerdanya. 1:50.000. Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC).

Resum
Distància: 29 Km
Desnivell: 975 m
Temps: 3 H 0 min
Dificultat: mitjana
Informacio
  Imprimir Itinerari
  Descarregar track
  Àlbum de fotos
Ruta de contacte:
CER 001_Bellver
CER 005_Bellver
CER 006_Ger
CER 011_Martinet
Map
fullsize map

Profile
Profil

ITINERARI
Des de Bellver anem a buscar la carretera Nacional a l’altra banda del riu Segre. La seguim en direcció a Puigcerdà. La deixem quan trobem la carretera secundària de Cortàs, pràcticament sense trànsit. Deixem l’asfalt, quan ja veiem el poble, per una pista a la dreta que també porta a Olopte. Deixem a la dreta el trencant d’Olopte i pugem a Cortàs per la segona opció que trobem a la dreta, més fàcil que la primera.

Al poble pugem cap a l’església pel primer carrer que trobem. Deixem a la dreta l’ermita continuant per la pista de l’esquerra. Després de la pujada arribem a una cruïlla on continuem a l’esquerra. La pista s’acaba en un coll. Continuem per un sender ample i ciclable que ens baixa al Torrent de la Farga Vella. Passat el torrent, una divertida trialera de pujada surt a la pista que duu a Ordèn. Pugem a Talltendre per una carretera estreta de muntanya.

Passada la plaça del poble, continuem per una pista al final del carrer Major. La pista presenta alguns trams pedregosos, però porta sense problemes a La Bastida. Continuem per la pista d’arribada al mas, tancada cap al final per una barrera que impedeix l’accés als cotxes. La pista surt a la carretera d’Ardévol i Prullans. Continuem per la pista que tenim a l’altra banda. Sortim a una pista asfaltada que seguim en baixada. La deixem quan gira en rodó mantenint la direcció per la pista que trobem. Passem de llarg una pista a la dreta. Canviem de direcció, travessem el torrent i continuem en baixada per la pista que trobem. Ens desviem a l’esquerra en la següent bifurcació per pujar a Prullans.

Al poble prenem la carretera que porta al càmping. Baixem sense parar fins a la carretera nacional. La travessem per una pista, uns metres a la dreta, que porta a una hípica. Deixem dues pistes a la dreta abans d’arribar a una zona oberta a tocar de la carretera. Continuem per la pista que marxa en paral•lel a la carretera a l’esquerra d’un antic xalet. Quan sortim a la carretera, la travessem en direcció al polígon. Al final tornem a la carretera a tocar de Bellver.

CENTRES D’INTERÈS
Cortàs. Ordèn. Talltendre

ALLOTJAMENT I RESTAURANTS
www.bellver.org

CARTOGRAFIA
Mapa Comarcal de Catalunya. Cerdanya. 1:50.000. Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC).