Cercar
Espanya França Itàlia Romania Escòcia Suïssa Bulgaria
Catalunya Andalucia Aragó Balears Canarias Castilla-León C. Valenciana PRÒXIMAMENT
Catalunya
Alt Camp
Alt Empordà
Alt Penedès
Alt Urgell
Anoia
Bages
Baix Empordà
Baix Camp
Baix Ebre
Baix Llobregat
Baix Penedès
Barcelonès
Berguedà
Cerdanya
Conca de Barberà
Garrigues
Garrotxa
Gironès
Maresme
Moianès
Montsià
Noguera
Osona
Pallars Jussà
Pallars Sobirà
Pla d`Urgell
Pla de l`Estany
Priorat
Ribera d´Ebre
Ripollès
Segarra
Segrià
Selva
Solsonès
Terra Alta
Urgell
Val d`Aran
Vallès Occidental
Vallès Oriental
Ruta 1
Ruta 2
Ruta 3
Ruta 4
Ruta 5
Ruta 6
Ruta 7
Ruta 8
Ruta 9
Ruta 10
Ruta 11
Ruta 12
Ruta 13
Ruta 14
Ruta 15
Ruta 16
Ruta 17
Ruta 18
Ruta 19
Vallès Oriental
VOR 007_Sant Celoni
Parc del Montnegre i el Corredor
Sant Celoni_Sant Martí de Montnegre_Urbanització Collsacreu_Santuari del Corredor_Sant Celoni
Mapes digitals Comarcals. Vallès Oriental. Maresme. 1:50.000. Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC).

Resum
Distància: 43 Km
Desnivell: 1195 m
Temps: 3 H 45 min
Dificultat: mitjana
Informacio
  Imprimir Itinerari
  Descarregar track
  Centres d'interès
  Àlbum de fotos
Ruta de contacte:
MAR 001_Dosrius
VOR 005_Sant Celoni
Map
fullsize map

Profile
Profil

ITINERARI
Sortim de la plaça de l’estació en direcció Est pel carrer de l’esquerra de les vies. Ciclem en paral•lel a la via fins al final del poble on trobem un pas soterrat per travessar-la. Continuem ara per la banda dreta en direcció al cementiri. Travessem la Riera de Pertegàs per un pont on trobem senyals del GR que seguim, deixant a l’esquerra el carrer que porta al cementiri. Travessem la carretera (Ull!!) seguint per l’esquerra de l’edifici dels bombers. El GR travessa l’AP-7 i continua per asfalt fins a l’entrada de Can Coll. Seguim el GR, primer per asfalt i després per pista de terra en direcció a Sant Martí del Montnegre, primer objectiu.

Just passat el mas de Can Ginestar trobem a la dreta la desviació amb la indicació d’Olzinelles per on continuem la ruta una vegada visitat Sant Martí de Montnegre on s’arriba seguint la pista per on veníem. Després d’un curt tram per la pista cap a Olzinelles trobem senyals del GR-92 que seguim. Al final d’una baixada amb fort pendent deixem el GR en un petit coll virant en rodó a l’esquerra seguint ara senyals blaves (abans hem deixat una altra pista a l’esquerra amb dos petits postes de ferro que serveixen de tanca). Després d’una curta pujada deixem una pista a la dreta i passem a l’altra vessant. Arribem sense problemes, seguint sempre per la pista principal i les marques blaves, al mas de Cal Paraire on continuem endavant. Sempre per la pista principal arribem al coll Genís i després a la urbanització Collsacreu que travessem seguint sempre el carrer principal.

Sortim a una carretera on anem a la dreta uns pocs metres. Just al canvi de rasant prenem una pista a l’esquerra en pujada. Al poc deixem una desviació a la dreta. Sempre per la pista principal arribem fins un petit mas situat en una esplanada amb bones vistes. Uns metres mes endavant deixem dues pistes a la dreta, una a tocar de l’altra, continuant per la de l’esquerra. La pista es va enfilant. Deixem una pista a la dreta, poc clara, i continuem pujant. Arribem a una cruïlla de camins amb un arbre al centre de la mateixa on continuem rectes seguint senyals blaves i grogues de PR local. Deixem una pista a la dreta continuant pel PR. Arribem a una bifurcació on hi ha una senyal que ens prohibeix agafar pinyes. En aquest punt deixem el PR continuant per la pista principal, a l’esquerra i en pujada (trobem senyals vermells desdibuixats).

Iniciem una sèrie de fortes rampes amb el paviment de sorra i gastat pel pas freqüent de vehicles motoritzats. Sempre seguint per la pista principal arribem a una bifurcació on continuem pujant, deixant a l’esquerra una pista amb forta baixada. La pista desemboca en una altra de més ample que a la dreta ens porta fins al Santuari del Corredor.

Continuem per la pista que surt a la dreta del santuari. Arribem sense problemes al bonic mas de can Trull. Just passat aquest trobem una bifurcació on anem a la dreta. Sempre per la pista principal baixem sense problemes fins trobar la carretera de Sant Celoni a Vallgorguina (des del santuari també podem arribar fins la carretera seguint el GR, que va alternant trams de pista i divertides trialeres). Prenem la carretera a l’esquerra per arribar de nou a Sant Celoni

Gener 2006

CENTRES D’INTERÈS
Sant Martí de Montnegre. Santuari del Corredor. Dolmen de Pedra Gentil

ALLOTJAMENTS
Mas Sans. (Casa rural). Tel. 93 867 07 66
Cal Batlle. (Casa rural). Tel. 93 867 18 53
Atlántida. Tel. 93 867 58 00

RESTAURANTS
Racó de Can Fabes. Tel. 93.867.28.51
La Masia. Tel. 93.867.44.53
El Cruce. Tel. 93.867.30.42

CARTOGRAFIA
Mapes Comarcals de Catalunya. Vallés Oriental. Maresme. 1:50.000. Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC).
Els Mapes dels Parcs Naturals de Catalunya. Montnegre-El Corredor. 1:30.000. Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC).