Cercar
Espanya França Grècia Itàlia Romania Escòcia Eslovènia Suïssa
Eslovènia
Travessa d`Eslovenia
Etapa 1
Etapa 2
Etapa 3
Etapa 4
Etapa 5
Etapa 6
Etapa 7
Etapa 8
Etapa 9
Etapa 10
Travessa d`Eslovenia
Solĉava_Kranj
Savinjske Alpe
Logarska dolina_Solčava_Luče_Pogorevc_Volovljek_Godz_Godič_Zogornje Stranje _Bistriciča_Senturška Gora_Grad_Cerklje_Trata_Šenčur_Kranj
INTERAKTIVNI ATLAS SLOVENIJE 1:50.000. Založba Mladinska knjiga.

Resum
Distància: 71 Km
Desnivell: 950 m
Temps: 4 H 20 min
Dificultat: mitjana-difícil
Informacio
  Imprimir Itinerari
  Descarregar track
  Àlbum de fotos
Map
fullsize map

Profile
Profil

ITINERARI
Per carretera anem fins a Luče. Al poble girem a la dreta, també per carretera, en direcció a Pogorevc. El passem i seguim remuntant la vall. A partir del trencant de Sv Anton s’acaba l’asfalt i avancem ara per una pista ampla i rodada amb fort pendent fins al coll de Volovljek. Continuem baixant fins a Podlom, on trobem una carretera més important que seguim a la dreta. Fem un ràpid descens per la carretera, amb corbes molt tancades a les dues bandes. Compte, ja que deixem la carretera principal per una de secundària a l’esquerra que condueix a Godz. Aquí, ens desviem per una pista asfaltada a la dreta. A un centenar de metres, al passar per un mas, s’acaba l’asfalt. A partir d’aquí la pista va girant a la dreta i flanqueja la cara nord del pic de Vovar (cal estar al cas de seguir sempre la pista principal). Passat Brezje, canviem de vessant i el camí baixa amb rapidesa fins a Vodice, on anem a la dreta fins a arribar a Godič i a l’esquerra, travessant el riu Kamniska Bistrica, a Zogornje Stranje.

Després del pont agafem el carrer principal a la dreta en direcció a Stahovica. A l’alçada d’aquest poble trobem una bifurcació i seguim les indicacions de Bistriciča, a l’esquerra. Hi passem i seguim remuntant per la vall. S’acaba l’asfalt, la pista gira 180º, continua perfilant la muntanya i s’endinsa en un bosc frondós. Passats un parell de collets retrobem l’asfalt en un mas. Baixem per una pista asfaltada fins a una bifurcació: continuem baixant per l’esquerra. Arribem a una nova bifurcació on girem a la dreta i entrem al terme de Senturška Gora. Flanquegem el serrat, amb esplèndides vistes de l’extensa plana cultivada i regada pel riu Sava. Passem per Apno i Ravne i després, a la dreta, perdem alçada ràpidament fins a desembocar en una carretera principal a Grad. Seguim a l’esquerra fins a Cerklje, on ens desviem a la dreta seguint les indicacions de Velesovo. Arribem a Trata i ens desviem a l’esquerra i seguidament a la dreta seguint les indicacions de Šenčur. Passat el poble sortim a una carretera força transitada que seguim a la dreta. La senyalització ens porta, després d’un curt tram fins Kranj.

Juliol-Agost 2004


ALLOTJAMENTS
Hotel Bellevue, Schmarjetna Gora, 4000 Kranj, 00386 4 270 00 00

CARTOGRAFIA
Zgornja Savinjska dolina 1:50.000 Geodetski Zavod Slovenije
Skofjlosko in Cerkljansko hribovje. 1:50.000 Geodetski Zavod Slovenije