Cercar
Espanya França Grècia Itàlia Romania Escòcia Eslovènia Suïssa
Eslovènia
Travessa d`Eslovenia
Etapa 1
Etapa 2
Etapa 3
Etapa 4
Etapa 5
Etapa 6
Etapa 7
Etapa 8
Etapa 9
Etapa 10
Travessa d`Eslovenia
Kozina_Piran
Podgorski Kras
Kozina_Prešnika_Praproče_Podpeč_Hrastovlje_Kubed_Sv. Anton_Marezige_Pomjan_Šmarje_Križišče_Srgaši_Baredi_Šared_Malija_Mala Ševa_Piran
INTERAKTIVNI ATLAS SLOVENIJE 1:50.000. Založba Mladinska knjiga

Resum
Distància: 65 Km
Desnivell: 1450 m
Temps: 5 H 0 min
Dificultat: difícil
Informacio
  Imprimir Itinerari
  Descarregar track
  Àlbum de fotos
Map
fullsize map

Profile
Profil

ITINERARI
Des de Kozina anem fins a Hrpelje, on girem a la dreta, seguint la indicació d’Slavnik. Remuntem fins a un petit collet on trobem una bifurcació, anem a la dreta i als pocs metres a l’esquerra seguint la direcció de Koča na Glavici. Baixem sempre per la pista més clara fins a travessar les vies del tren i arribar a Prešnika. Travessem el nucli i anem seguint unes senyalitzacions de GR que ens porten a la part alta, on trobem una pista paral•lela a la via fèrria que seguim a la dreta. Quan la via del tren es bifurca, seguim per sota del pont la de l’esquerra fins que trobem l’estació de Podgorje. Seguim la carretera a la dreta i prenem després el trencant a l’esquerra per baixar a Praproče. Continuem per la pista a la dreta del cementiri que comença a pujar, amb senyals de GR i indicació de Podpeč.

Arribem a un collet, baixem fins a trobar una pista més fressada i la seguim a l’esquerra. Arribem a Podpeč: a la sortida del poble deixem la carretera, passat un xiprer, per un carrer en baixada a l’esquerra. El carrer desemboca en una pista que baixa ràpidament fins a una carretera que a l’esquerra ens porta fins a Hrastovlje. Travessem el poble en direcció al castell i continuem per una pista amb senyals de GR, a la dreta d’un xiprer. Avancem per l’encaixada vall, més aviat en baixada. Atenció: cal travessar pel mig d’un camp (hi ha roderes que ens indiquen el camí) i, poc a poc, la pista una mica atrotinada ens puja fins a una carretera que a l’esquerra ens duu a Kubed. Sortint del poble girem a la dreta i anem a buscar la pista asfaltada que passa per l’esquerra del cementiri. Una forta pujada ens porta fins a una altra carretera que a la dreta ens acosta a Sv. Anton. Atenció: abans d’arribar-hi cal parar atenció per agafar a l’esquerra el trencant que ens porta a Marezige.

Travessem el poble i continuem fins a una cruïlla, avancem uns quants metres i seguidament ens desviem per la carretera secundària que s’enfila a la dreta en direcció a Pomjan. Hi pugem i continuem cap a Šmarje i després a Križišče, on travessem amb dificultats una carretera molt transitada. Tot seguit trobem a l’esquerra una petita carretera en baixada que arriba a Srgaši. Continuem per la pista del costat del cementiri que ens baixa fins al fons de la vall, on en trobem una altra molt més bona que seguim a la dreta. Pugem entre vinyes fins una casa i continuem per la part del darrera, ara per asfalt, pujant fins a Baredi. Trobem una carretera secundària que seguim a l’esquerra, però la deixem, per no perdre alçada, per una pista a l’esquerra que ens porta fins a Šared. Des d’aquí anem per la carretera a l’esquerra per trobar el trencant a la dreta que porta a Malija i just a l’entrada ens desviem a la dreta en direcció a Mala Ševa. Continuem per pista (després asfaltada), mantenint la direcció fins a desembocar a una carretera. Anem a la dreta fins uns semàfors i a partir d’aquí trobem les indicacions a l’esquerra que ens porten fins a Piran.

Juliol-Agost 2004

ALLOTJAMENTS
Hotel Salinera, Strunjan / Piran, Tel.: 00386 5 676 31 00

CARTOGRAFIA
Primorje in Kras. 1:50.000 Geodetski Zavod Slovenije