Cercar
Espanya França Grècia Itàlia Romania Escòcia Eslovènia Suïssa
Romania
Els Càrpats de Transilvania
Etapa 1
Etapa 2
Etapa 3
Etapa 4
Etapa 5
Etapa 6
Etapa 7
Etapa 8
Els Càrpats de Transilvania
Cheia_Sinaia
Muntii Ciucaş. Valea Doftana.
Cheia_Bratocea Pas_Babarunca_Brădet_Pradelus Pas_Trăisteni
Tourist Map. Piatra Craiului. Bucegi. Postăvarul. Piatra Mare. Ciucaş 1:70.000. Dimap-Erfatur.

Resum
Distància: 65 Km
Desnivell: 975 m
Temps: 4 H 15 min
Dificultat: mitjana
Informacio
  Imprimir Itinerari
  Descarregar track
  Àlbum de fotos
Map
fullsize map

Profile
Profil

ITINERARI
A Cheia prenem la carretera 1A en direcció a Brasov. Pugem per asfalt fins al coll de Bratocea. Iniciem el descens, sempre per asfalt, passem pels petits nuclis de Babarunca i Brădet. En aquest últim deixem la carretera prenent una pista ampla a l’esquerra seguint la direcció a l’església de Mănăstirea Brădet.

Després de travessar un rierol deixem a l’esquerra, al costat d’una font, la desviació que porta a l’església continuant per la pista principal. Pedalem entre la riera i els prats, seguint la xarxa elèctrica. En una bifurcació confusa anem a la dreta travessant la riera. A la següent bifurcació a tocar d’unes cases de pagès, prenem una pista a l’esquerra que ressegueix la vall a tocar del riu. Sempre seguint aquesta direcció anem remuntant la vall.

Atenció en un aiguabarreig de dues rieres: deixem la pista principal que marxa a la dreta i canvia la direcció que portem, per anar per la pista de l’esquerra que travessa el riu i just després prenem una pista a la dreta que s’enfila fortament. Pugem sense parar fent algunes llaçades fins al coll de Pradelus. A partir d’aquí iniciem el descens de la vall de Doftanei. Al principi fem una ràpida baixada fins trobar les primeres cases de la llarga vall. Ciclem sempre en baixada pel fons de la vall, deixant pistes a la dreta i l’esquerra que ens desviarien del nostre recorregut fins arribar al nucli de Trăisteni o, més avall, al de Valea Doftanei.

Des d’aquí ens traslladem en vehicle fins a Sinaia.

Agost 2005

ALLOTJAMENTS I RESTAURANTS
www.hotelsromania.com

CARTOGRAFIA
Tourist Map. Piatra Craiului. Bucegi. Postăvarul. Piatra Mare. Ciucaş 1:70.000. Dimap-Erfatur.