Cercar
Espanya França Grècia Itàlia Romania Escòcia Eslovènia Suïssa
Romania
Els Càrpats de Transilvania
Etapa 1
Etapa 2
Etapa 3
Etapa 4
Etapa 5
Etapa 6
Etapa 7
Etapa 8
Els Càrpats de Transilvania
Campu Lui Neag_Cerna
Muntii Vulcan
Cimpu lui Neag_Cerna Lake
Muntii Vilcan. Autor Nae Popescu. 1:120.000

Resum
Distància: 56 Km
Desnivell: 960 m
Temps: 4 H 30 min
Dificultat: mitjana-difícil
Informacio
  Imprimir Itinerari
  Descarregar track
  Àlbum de fotos
Map
fullsize map

Profile
Profil

ITINERARI
Desfem el camí de l’etapa anterior fins la carretera que prenem a la dreta. Comencem a remuntar la vall del Riu Jiu de Vest. S’acaba l’asfalt i continuem per una pista ampla i planera sempre a tocar del riu. Deixem tres desviacions a consecutives a l’esquerra que travessen el riu. Continuem sempre per la pista principal, deixant després dues pistes secundàries a la dreta, per arribar amb comoditat fins al coll que separa la vall del riu Jiu i la del riu Cerna.

Iniciem una llarga baixada. La pista es converteix en sender clar de seguir, però de vegades l’abundant i espessa vegetació dificulten el trajecte. També trobem un tram esllavissat a causa de les intenses pluges caigudes al 2005. Carreguem les bicicletes per flanquejar per sobre i per dins de la fageda. Finalment el camí surt a una bona pista que seguim a l’esquerra.

Trobem una bifurcació i girem a la dreta, travessant per un pont la part alta del pantà de Cerna. A partir d’aquí perfilarem tot el pantà per la dreta durant uns 20 Km. Obviem diverses pistes a la dreta que s’endinsen al bosc per arribar fins a la presa on acabem la etapa.

Agost 2005


ALLOTJAMENTS I RESTAURANTS
www.hotelsromania.com


CARTOGRAFIA
Muntii Vilcan. Autor Nae Popescu. 1:120.000