Cercar
Espanya França Grècia Itàlia Romania Escòcia Eslovènia Suïssa
Escòcia
Travessa d`Escòcia
Etapa 1
Etapa 2
Etapa 3
Etapa 4
Etapa 5
Etapa 6
Etapa 7
Etapa 8
Travessa d`Escòcia
Balmaha_Bridge of Orchy
Beinglass Wood, Craigrostan Woods, Loach Lomond National Park.
Balmaha_Milarrochy¬_Rowardennan_Invernaid Hotel_Ardlui_Invernan_Beinglas campsite_Crianlarich_Ewich_Tyndrum_Clifton¬_Bridge of Orchy
www.streetmap.co.uk
The West Highland Way. Rudsack Readers. www.rucsacs.com


Resum
Distància: 61 Km
Desnivell: 1100 m
Temps: 6 H 0 min
Dificultat: difícil
Informacio
  Imprimir Itinerari
  Descarregar track
  Àlbum de fotos
Map
fullsize map

Profile
Profil

ITINERARI
Des de Balmaha prenem la carretera fins a Milarrochy. Continuem per la carretera de poca amplada fins al final, en un petit moll. A partir d’aquí, la West Highland Way continua per una pista que ressegueix el llac Lomond. La pista s’acaba y continuem per un sender ciclable excepte la part final, abans d’arribar a Invernaid Hotel, un allotjament luxós on hi ha un embarcador.

A partir d’aquí, la West Highland Way és impracticable en molts trams per la bicicleta. Passem a l’altra banda del llac amb el ferry i continuem per carretera fins a Invernan. Passada una taberna al costat de la carretera, molt animada i increïble decoració, trobem un pont a la dreta que ens permet retrobar el West Highland Way a Beinglas Campsite.

Prenem la pista a l’esquerra i la seguim fins que torna a sortir a la carretera, encara que el West Highland Way continua per la dreta de la mateixa. Per dificultats tècnicas continuem per carretera passant per Crianlarich, Ewich, Tyndrum, Clifton i Bridge of Orchy. El traçat original i la informació adjunta segueix la West Highland Way fins a Bridge of Orchy, recomanable sobretot en el tram entre Clifton i aquesta localitat.

ALLOTJAMENTS I RESTAURANTS
http://www.hostel-scotland.co.uk/
http://www.roomfinderscotland.co.uk/
http://www.visitscotland.com/